دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری مراسم گرامیداشت روز ملی منابع انسانی در دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری مراسم گرامیداشت روز ملی منابع انسانی در دانشکده تغذیه و علوم غذایی
ریاست و معاون پشتیبانی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، روز منابع انسانی را تبریک و با اهدا هدیه از کارکنان حوزه منابع انسانی این دانشکده تقدیر و تشکر کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و
علوم غذایی،دکتر "سیاوش باباجعفری" رئیس دانشکده تغذیه و علوم غذایی و
دکتر "عبدالحمید
مصلی نژاد" معاون پشتیبانی این دانشکده روز منابع
انسانی را تبریک گفتند.

لذا فرصت را غنیمت شمرده و به مناسبت فرا رسیدن روز 25 فروردین که روز ملی منابع انسانی نامگذاری شده است، مراتب تبریک و سپاس و قدردانی با اهدا هدیه از عملکرد صادقانه و شایسته " لیلا محبی" رئیس امور اداری و "زینب شرفی" رئیس کارگزینی دانشکده تغذیه و علوم غذایی اعلام میداریم. امیدواریم با تدبیر، تلاش و نوآوری ایشان، شاهد پویایی و موفقیت روزافزون سرمایه های انسانی دانشگاه باشیم./ ف.نوروزی فرد
نظر دهید